17:00 – 18:00 uur


‘More than Blues’ bestaat uit vier muzikanten, die allen een zeer uitgebreide en imposante track record hebben.

Lain Barbier (lead guitar & vocals) was zanger bij de Nederlandse rockbands Turbo, Diesel en No Exqze en deed veel sessiewerk met onder andere Candy Dulfer en leden van Golden Earring. Op ditt moment zingt hij ook bij de bands: Smalltown Nobodies, Jukebox Heroes, Revelator, Lain & Sven en het opnieuw opgestarte Turbo.

Anita Duijf (hammond), hoewel in de Jordaan te Amsterdam geboren bracht ze haar jeugd door in Arnhem waar ze al snel terecht kwam bij bands als The Atlantics, Surfinco en Driftin’ Soul (1970). In 1971 terug verhuisd naar Amsterdam waar ze speelde bij de band Respect en later met de meidenband Girlie (1978 grote hit Andy) en in 1982 meegespeeld met Bill van Dijk op het songfestival in Harrogate, Engeland. De laatste jaren werkt ze als freelance hammondspeler met o.a. de Danny Lademacher Band en Tough & Tender.

Nico Groen (drums) speelde o.a. met: Herman Brood, Hans & Candy Dulfer, Andre Hazes, Herman Deinum, Adje v.d. Berg, Bertus Borgers, Jan Rietman, Tijs & Kobus Groen, Krystl, Martin Verdonk, Carmen Sars, Cees Meerman, Arthur Conley, D.C. Lewis, Kaz Lux, e.v.a.

Mauricio Guerra Lopez (bass) is in 1978 vanuit Chili naar Nederland gekomen. Hij heeft eerst als drummer in diverse bands gespeeld o.a. CAZ (Dilana Smith). Na deze periode is Mauricio zich meer gaan concentreren in het bespelen van gitaar en basgitaar en zich gaan verdiepen in meerdere muziekstijlen. Momenteel is hij werkzaam als muziekdocent bij een zorginstelling en actief als bassist van de band More Than Blues, Penelope en diverse projecten.