INFO

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2019 vormt Flint voor de vijfde keer het decor voor het indoor blues festival ‘Flirting With The Blues’. Ook met dit jubileumjaar hebben we weer een aansprekende line-up voor de liefhebbers van de blues in al zijn facetten. 

Op vrijdag 13 december

staat er maar liefst drie uur vlammende blues van twee muziekgiganten op het programma.

Als eerste treed de Matt Schofield Band op. Gitarist, vocalist en songwriter Matt Schofield mag zich samen met namen als Eric Clapton en Peter Green rekenen tot de top tien van de beste Britse bluesgitaristen ooit!
Na een korte pauze kan men genieten van de Coco Montoya Band. Van drummer bij ‘Albert Collins & The Icebreakers’ naar gitarist in ‘John Mayall’s Bluesbreakers’; Coco is geworden tot een top gitarist en vocalist in de bluesrockscene .

Op zaterdag 14 december

treden er in de AFASzaal en de Foyer van Flint achtereenvolgens maar liefst vijf bands op:  Leif de Leeuw BandStarlite Campbell BandThorbjørn Risager & The Black Tornado4G-Session en RootzStock.

Muzikaal vuurwerk is er in de vlammende 4G-Session, waarbij de 4 lead gitaristen Scott SharrardKid RamosPaul Nelson en Stef Paglia onder begeleiding van The King’s Rhythm Crew gezamenlijk een bijzonder optreden verzorgen.

Meer dan muziek

‘Flirting with the Blues’ is meer dan alleen een bluesfestival. Flint wordt op zaterdag omgetoverd in een gezellig marktplein met verschillende stands met een gevarieerd aanbod aan cd’s, platen, t-shirts, et cetera.

TREK theaterkeuken & café staat zaterdag helemaal in het teken van het festival en heeft de menukaart speciaal op het festival afgestemd. TREK is geopend van 16.00 tot 21.30 uur.

LET OP! Het is niet mogelijk om vooraf een plek in het restaurant te reserveren.

Van 15.30 tot 23.00 uur zijn er tevens snacks verkrijgbaar in de foyer en op ons terras.

De helft van de kaartverkoopopbrengst wordt gedoneerd aan kankeronderzoek. Elk jaar zal daar een onderzoeker of team voor worden aangewezen. Prof. Dr. E. Voest van het Antoni van Leeuwenhoek Nederlands Kanker Instituut zal dit proces begeleiden.


After Jam

Na het indoor blues festival ‘Flirting with the Blues’ op zaterdag 14 december is er nog een after jam.

Deze vindt plaats van 00:00 – 02:00 in ‘t Nonnetje (Groenmarkt 3-5, Amersfoort). De entree is gratis.