Flirting with the Blues

Flint Festival Sessies

Het overdekte terras van Flint is dit jaar ons mini-festivalterrein!


In de zomermaanden staat bijna iedere vrijdag en zaterdag bij Flint in het teken van één van de festivals die dit jaar niet kunnen doorgaan.

Daar hoort Flirting With The Blues uiteraard ook bij. Het eerste weekend van 5 en 6 juni beviel ons zo goed, dat we nog een weekend doen op 24 en 25 juli.

We hebben een intiem programma samengesteld, zodat je de festivalsfeer dit jaar niet hoeft te missen.

Liefhebbers kunnen voor € 29,50 een plaats reserveren. Inclusief een lunch/diner bereid op de Barbecue-Smoker (exclusief dranken) beleef je de unieke live optredens.

Vrijdag 24 juli - 18:30 uur 

LOOSE CANNON | UITVERKOCHT

Wat begon als een meisjesdroom wordt nu werkelijkheid: vanuit de Amersfoortse hippieband een uitstapje maken naar country en rhythm-and-blues.

In eerste instantie met een liedje of tien van Ilse DeLange en verder niets, maar dat groeide uit tot een wat groter repertoire met nog meer artiesten. De band neemt je mee langs Bonnie Raitt, Norah Jones en een aantal andere sterren in het wereldje.

Ramon Doornekamp – zang en cajon
Xander Buvelot – bas
Frank Stukker – gitaar en zang
Will Maas – keys
Loesje Porrio – zang

Zaterdag 25 juli - 12:30 uur 

PHILIP KROONENBERG | GEANNULEERD

Philip Kroonenberg is niet de typische singer-songwriter. Ja, hij schrijft prachtige teksten. Onlangs nog over zijn zwaar zieke vrouw - NOS radio corifee - Jellie Brouwer. Geschreven in wachtkamer van het ziekenhuis, maar niet deprimerend. De uitgekomen cd kreeg erg veel aandacht met een groot artikel in de Volkskrant en Jellie en Philip die in DWDD verschenen, waar Philip optrad en Jellie op verzoek van Matthijs plotseling presentatrice werd. En dat deed ze met enorme flair.

Die flair en vrolijkheid kenmerken ook de optredens van Philip, want door zijn unieke mix van flamenco, Caraïbisch, vleugje John Hiatt ontstaat een unieke sound. Want hij is een van de weinige singer-songwriters die helemaal alleen swingt! Er kan gedanst worden...

www.philipkroonenberg.com
Optreden in DWDD »

Zaterdag 25 juli - 18:30 uur 

BIG BO | UITVERKOCHT

Meervoudig award winnaar Big Bo speelt al meer dan 30 jaar zijn blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, “cigarbox” gitaar, mondharmonica, snare drum, hi-hatt en bassdrum. In deze “one-man-band” setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren ’30, ’40 en ’50 waarbij onversneden en vaak obscure Deltablues de boventoon voert.

Emotionele akoestische Blues, vlotte Ragtime en doorleefde Deltablues, songs vol bezieling gebracht, worden doorspekt met virtuoos spel op slide-gitaar en rudimentair fingerpicking-werk.

www.bobrocken.nl